Twitter RSS

Squirten

Squirten


Wat is squirten, hoe werkt het en hoe krijg je het voor elkaar? Squirten is niets meer dan een term voor de ejaculatie van een vrouw. Vrouwen die spuitend klaarkomen hebben een orgasme waarbij vloeistof vrij komt. Ze hebben een vergelijkbaar orgasme als dat van een man. Alleen is het vloeistof van de vrouw, helder reuk en smaakloos. Vergelijkbaar met water. Waar het vocht vandaan komt is niet zeker, ze gaan er vanuit dat het komt door het weefsel rondom de vagina.

Squirten: Hoe krijg je het voor elkaar?


Ervoor zorgen dat een vrouw kan squirten is ambitie op zich. Vrouwen hebben al een lange opwarmtijd. Als een vrouw spuitend klaarkomt heb je een hele prestatie geleverd. Wat moet je doen? Ten eerste moet je zelf lang mee kunnen gaan. Wat je doet, klaarkomen voor jou zit er even niet in! Zorg voor een lang voorspel, verwen haar, streel haar en maak haar geil. Ontdek haar G-spot. Dit is een sponsachtig plekje in de vagina. Dit voel je met je vingertopje door je rechterringvinger in te brengen terwijl je duim naar rechts wijst. Masser dit plekje intens. Ga oefenen en wees niet teleurgesteld als het de eerste keer niet werkt. Houdt moed!

Fabels over squirten

‘Iedere vrouw kan squirten!’ Nee, dat is niet waar. Er zijn onderzoeken naar geweest waaruit blijkt dat maar 10% van de vrouwen kan squirten. Dan is het helemaal niet zo gek dat het nog niet is gelukt of wel?
‘In pornofilms gebeurt het altijd!’ Nee dat is niet waar, dat is gemanipuleerd. Dit wordt of geïnjecteerd of het is gewoon urine.
‘Het was lekker maar ik moest stoppen om te plassen’ FOUT! De drang om te plassen is juist een teken dat het werkt. Stop in geen geval, best kans dat je juist hierdoor kan squirten.

squirten

squirten

Share Button
Close
Back to Top